orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

RAINBOW's Feeling!

Assalamualaikum semua :)

ALHAMDULILLAH! 

Harini keputusan UPU yang ditunggu dah pun keluar. 

Ha, honestly semalam aku dengan Nabila asyik ber-whatsapp je sebab masing-masing cuak. I don't know why, ni lah yang menentukan future kami! Jadinya, semalam memang tak boleh tidoq. 

Pastu before pukul 12 tengahari tadi kami dah cek. Alhamdulillah! Kami dapat course yang sama cuma ada beza sikit la. 
Aku tak harap banyak, just lepasni tak sabar nak tengok muka mama bila dapat berita ni. Tadi tengok muka ayah, hahaha first time macam nak nangis je dia. Ok, lagi satu aku harap harini dan esok dan esok aku tak kena marah :p. Kiranya jadi anak emas sekejap la. 



Thank you to everyone yang support me from bottom and until I can reach here. hehe
This is my dream. I've dream to go to uni since I know nothing about it and I can called myself as someone who is NOTHING TO SOMETHING. 

why?

UPSR, I just got 2A's 3B and I obviously disappointed my parent. 
Tak dapat masuk asrama, nganga je tengok orang lain terutama BFF sendiri dapat 5A. hahaha tu la sape suruh main sangat.

PMR, time tu happy sebab jadi top 10 pelajar harapan straight A's. Percubaan pun keputusan boleh tahan, Masa datang amik result tu, aku datang paling awal. Lastly, sadly, 4A je. Parent aku dikecewakan sekali lagi. Time ni mental breakdown jangan cakap la. 

SPM, momentum paling manis sekali. 

Nabila, see you there bebeh! 


Labels: , , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥