orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Ramadhan of This Year

assalamualaikum & Salam Ramadhan almubarak gais, 

first of all nak ucapkan thank you so much for those yang sudi hantar e-mail and feedback about this blog. I am so sorry sebab dah tak aktif macam dulu and entri pun ciput je. pardon me, gais ;') I miss you all!!! 

and, Happy Eid in advance to everyone! 
nanti balik kampung tu hati-hati, ingat, biar slow asalkan selamat! jangan hampakan orang yang tersayang di kampung. 
to SPM 2015 candidates, ingat lepas raya ada trial. hihu
saja nak buat horror kat sini. 
sorry y'all! 

this year punya ramadhan sangat-sangat seronok sebab selalu iftar senyap senyap kat luar. LOL
my class finish at 6pm / 6;30pm so tak sempat nak sampai rumah (bas lambat and sardine) & decide je nak iftar kat luar. 

ramadhan kali ni jugak la first time merasa kena food poisoning ;') sakit tak terkata rasa macam nak berak -.- kidding! 

yang pasti, lepas ni dah stop drastically all entertaiment activities. no more lepak di jaya33/jaya mall, pegi tengok semua hot-hot movies kat cinema, baca novel-novel english & FIXI or ber-adventure ;') 

just about a few months je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (heal)


she's Sarvinder Kaur or her other name is Siti Khadijah. 
I just want to mention her kindness. she is totally an amazing non-muslim girl I've ever know;) no doubt. 
dah la dia ni partner iftar. boleh kata hari-hari kiteorang iftar sama-sama sebab ada hari hari yang dia pun try fasting gak. even dia tak tahan pun dia still keep going. I am so proud of her. 

ok. before I go

ATTENTION!!!

I nak letgo my canon 1100D dslr. 

(mr. google)

yes this model. RM 1600. but boleh NEGO!!! 

condition : 9/10

you will get;

-camera sling bag
-2 memory card
-manual box
-charger
-lens

if interested, you can dm/pm me at my twitter https://twitter.com/sthealien
or email - syirayusri@gmail.com.



thank you;)





Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥