orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

syeira yusri's trip 2014 : Kerteh, Terengganu [4]

assalamualaikum and 안녕하세요!

-29 Ogos 2014-

selepas bersarapan pagi bersama nasi lemak, kami bergerak meninggalkan pusat santuari dengan hati yang berbelah bagi. tu maybe perasaan dorang, but aku nak balik rumah, rindu keluarga.
sepanjang perjalanan dalam bas aku tidur. HEHEHE
bas berhenti di suatu perhentiaan dimana kami semua boleh beli ole-ole dari Terengganu seperti keropok lekor. memikirkan duit yang seciput, aku tak turut untuk beli ole-ole. sangat sedih tapi takpelah, kat Selangor pun ada jual keropok lekor. chill out yo yo.

akhirnya tiba jua di Selangor. perjalanan yang sangat meletihkan. 

tbh, sepanjang kat kem, aku macam Lee Sora's Roommate yang kena ignore masa episod roommate awal-awal. tsk tsk

DAY 4, END.

sorry if entri trip aku ni boring or macam tak lengkap and terlalu short. just imagine benda usually orang buat kat kem. aku hanya cerita part yang dirasakan perlu. kinda short, but finally I'M DONE ;)
thank you for reading! love you all!

Labels: , , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥