orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

오랜만! {short update}

assalamualaikum!

alhamdulillah, excited gila dapat internet connection! wohoo~!
sorry sangat-sangat reader sebab dah lama sangat tak update. bulan ramadhan ni malas nak pergi library. hehe
rasa nak guling-guling je bila terfikirkan yang aku tak dapat fangirling, tengok preview, download/ stream gambar/video exo & layan kdrama..!! 
in sha Allah, lagi sehari nak raya, uhm, raya tahun ni macam tak best sangat sebab tak balik kampung & that means tak pergi Langkawi ;( 
tahun depan raya mesti lagi tak best sebab nak SPM. horror ;o

apapun, aku rasa lebih tenang sekarang. even seorang diri, just I want to applause to myself sebab I can survive. hati lagi tenang bila aku maafkan orang, bila aku tak hiraukan orang sekeliling aku. aku rasa betul-betul move on even not 100%. 

okay, aku dah taktahu nak cakap apa. jumpa kat nest entry, okay!

love x love x love

Labels: , , , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥