orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

지금에 대한 이야기

assalamualaikum pembuka bicara,
hehehe


kalau korang tengah demam world cup hari ni, aku pulak tengah demam exo, pardon me.


kita takpayah ber-introduction- okay sebab seriously aku takde idea. 
let's go briefly.

I make a really complicated&confius desicion. that is aku delete some of my entries yang related-detail pasal lifeless people, delete some annoying dumb ass photos and more. I am sorry-not-sorry sebab aku bukan seorang yang suka look back pasal orang yang lifeless dalam hidup aku so baik aku remove semasa aku tengah waras. you know, kadang-kadang aku menyesal gak sebab asyik wrote every moments here. I mean aku include someone yang men-destroy-kan kegembiraan aku in future. banyak pulak tu pastu views boleh tahan. aku tak sedih pun pasal delete entries aku cuma sedih pasal views. boleh tak??? 

so, conclusion aku, 
even macam mana gembira pun masa lampau aku dengan seseorang, sekali dia downkan perasaan aku, memang dia akan duduk dalam banned-people-lists aku. dan percayalah, cikgu aku cakap kalau orang tu buat kau rasa tak selesa dengan dia, tinggalkan je. nak menyesal buat pe? nak sedih buat pe? yang pasti kau tetap hidup walau terpaksa keseorangan. 

okbai

p/s; jam 4pagi japgi world cup, korang sokong siapa?!

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥