orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Thank you Cikgu Yati .





assalamualaikum ,

Embedded image permalink


Selamat Hari Guru kepada semua guru-guru especially yang pernah mengajar saya ;)

but , this entry I want to dedicate to my practical math teacher , Cikgu Yati ... 

Cikgu , 
masa mula-mula cikgu ajar saya (kiteorang) saya ingat cikgu mesti tak best sebab cikgu ajar math pastu saya benci math . 
pastu cikgu start ajar saya bab set/subset . macam-macam bahan cikgu bawak dalam kelas . dah macam belajar kat tadika . tapi best ! kelas pun tak formal sangat . 
satu hari , 
cikgu kata siapa dapat jawab soalan , dapat lolipop . 
punyalah semangat saya tanya kawan apa jawapan soalan tu . pastu cikgu suruh saya bagi jawapan and cikgu bagi lolipop . YAY ! 
tapi lastly , cikgu bagi satu kelas lolipop . yang awal-awal tu cuma umpan cikgu je ;')
tapi lepas UK1 , saya ada sikit perasaan tak suka nak masuk kelas cikgu dah . down gila dengan markah math . rasa nak nangis sebab 1 markah lagi saya lulus . bila fikirkan nak midterm saya tetap masuk . 
lepas tu cikgu start bagi saya sikit perhatian . macam , cikgu selalu tanya saya faham ke tak . saya suka cikgu-cikgu yang ambik berat pasal pelajar lemah ;') masatu semangat nak belajar math dah ada balik . 
setakat ni saya paling suka cikgu ajar bab histogram/ogif tu ! 
tinggal beberapa hari lagi nak exam , 
cikgu kata lepas kiteorang habis exam cikgu dah tak mengajar . 
pastu cikgu tangkap gambar dengan kiteorang sekelas ........ 
last makanan yang cikgu bagi kiteorang , 
choco oat . 
sedap sangat .

          

last berita gembira yang cikgu bagitahu saya semalam , 
markah paper math 1 saya paling tinggi ;') 
cikgu tahu tak macam mana tu ?
tu semua berkat apa yang cikgu ajar ! 
terima kasih cikgu ! 

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥