orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Twittah



old letters


  • Hargai ibu dan ayah
  • stress
  • me , now
  • confused
  • selalu lambat
  • Baik
  • Hari ini
  • my study method [part 2]
  • Mimpi
  • Handball tournament 2014

  • Applause.

    basecode: Nurul AtiQah
    Edit by: Cikmimin
    Re-Edited By: Syeira Yusri
    Others:   


    ((luahan)) 3

    assalamualaikum ....




    entah aku tak tak kenapa sejak kebelakangan ni aku selalu sangat terasa dengan perangai kau . TERASA SANGAT . 

    kiteorang ajak lepak kat sekolah (dulu) , kau taknak . kau nak balik . panas la apa la ada orang ambik la padahal aku pun balik jalan kaki . rumah aku lagi jauh . tapi malas nak kesah sangat masa tu , aku biarkan je . 

    kiteorang ajak hangout , kau bagi macam-macam alasan . paling menyakitkan hati bila kau bagi jawapan yang tersangat JUJUR and bila orang lain ajak kau on je . macam kiteorang ni dah tak penting bagi kau . 

    bila waktu rehat habis , kau orang pertama yang blah . aku nak tanya kau ni, kau lupa eh dulu ? aku pun pernah masuk kelas tu and aku sanggup tunggu korang habis berborak and teman korang sampai korang rasa nak balik kelas even masa tu cikgu yang mengajar kelas aku dah masuk . aku tak pernah merungut pun korang lambat atau aku cuak masuk lambat . aku cuma mintak korang tolong hantar aku sampai kelas je . pernah aku blah dulu sebelum semua bersurai ? 

    bila korang semua keluar lambat dulu , aku sanggup turun pergi kelas kau yang jauh tu semata-mata nak tunggu sampai kau balik even lambat gila korang semua keluar . memang hilang sabar terpaksa berdiri kat tangga macam orang bodoh tapi lepas nampak semua muka uberstark , terus hilang rasa penat . 

    YE AKU SEDAR KITA DAH BERBEZA STREAM . AKU SEDAR . aku takkan pernah lupa aku ni pelajar aliran apa sampai aku dapat sijil spm nanti ! ye lah akaun , sape je nak pandang . berapa banyak A yang aku dapat masa pmr haritu sekali dah masuk account stream terus orang sekeliling fikir aku bodoh . HAHAH serius tak kesah . janji aku tahu apa yang aku nak . pls la . ingat sikit apa pun stream kau , kita UBERSTARK ! bodoh atau pandai tu tak pernah ada dalam group kita . kita semua sama . nak ke mana bangga sangat kalau pandai tapi lupa orang . kita satu FAMILY ! aku harap kau takkan pernah lupa la . 

    Labels:


    Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥