orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

today's story

assalamualaikum ,

today is ,

fashion | Tumblr

okay I am so tired today . 
terpaksa follow parent pergi bank in a whole day . shitz but bila tengok akauntan kat bank tu tengah syok kira duit aku pun bersemangat teringat kat rm 10 ribu . awh ... hehehe

lepas tu baru teringat yang homework botingkek-tingkek kat rumah 
dan aku mengeluh sendirian .... 
bila aku ada plan sibuk ajak aku keluar pergi sana sini . sampai aku terpaksa batalkan plan aku . contohnya macam semalam . tapi nak menyesal pun tak guna . redha je la :'') tapi serius sedih . tersayat-sayat jiwa aku bila kenang balik  mungkin ada hikmah disebaliknya ? , 
insyaAllah . . . 

tapi bila aku free , TAKDE SESIAPA pun nak ajak pergi jalan . semua tak hiraukan aku . bila aku duduk bilik je semua tak memerlukan aku , tapi bila aku keluar tetiba semua nak cari aku . pelik betul orang dalam rumah aku ni 

bila balik rumah memang mengantuk gila . nak sangat tidur tapi bila fikirkan homework , tidur tu dianggap kos lepas je la .... *budak akaun faham* 

sebenarnya aku free je cuti ni tak pergi mana-mana pun . tapi asyik bertangguh ni la alamatnya . benda senang tapi sebabkan risau pasal benda lain , jadi tak fokus semua benda rasa susah . bila dah fokus baru rasa macam bangang sangat suka tangguh-tangguh ni . so bila dah terlebih fokus , semua benda dah terbuat lebih . contohnya nota yang cikgu tak suruh buat aku terlebih rajin nak buat .....
benda baik takpe , teruskan 

benda yang sedikit mencemarkan hari ku hari ini ialah charger phone rosak lagi . aku membuat keputusan untuk tidak lagi menggunakan phone jenama iphone disebabkan design charger dia yang bangang tak setaraf langsung dengan iphone yang dilabel sebagai smartphone mahal -.- lepas tu dah la design charger low class mahal pulak tu and tak mesra pengguna langsung . aku dah tak ingat ni kali keberapa aku punya charger jahanam . salute samsung (charger) . . . tapi bila tengok dompet , haih , terpaksa teruskan guna iphone sebab takde duit nak beli phone lain . tbh , iphone sangat best !!! aku taknak tukar ! tapi charger dia je . . .  mohon syarikat apple boleh dengar rintihan aku ni 

okay , this is my story for today . 
 how was your day ? 



Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥