orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

sayonara , january 2014

assalamualaikum semua, 


today is 1st february 2014 . . . 
I start my 1st feb 2014 with bismillahirrahmanirrahim and a happy things and a successful plan . inshaAllah :') 
alhamdulillah , kita dah pun melangkah ke bulan yang seterusnya pada tahun ini . meninggalkan bulan januari 2014 yang tak mungkin kita dapat bertemu kembali . mesti terdapat pelbagai ceritera yang terjadi pada bulan januari 2014 kat korang kan ? 

bagi aku , januari 2014 adalah bulan paling sedih setakat ini . 
aku ingatkan awal tahun aku akan menjadi awal tahun yang ceria . yang penuh semangat dengan azam baru . 
tapi malangnya , awal tahun aku telah dicelakan dengan moment yang tak pernah sekali pun aku terfikir akan terjadi . tapi kita hanya mampu merancang , Allah swt yang tentukan . dah itu yang tertulis , walau jauh mana aku berlari , aku tetap hidup dalam bayang-bayang sendiri . 

 aku dapat kelas akaun . mula-mula aku kecewa sangat sebab aku tak suka akaun dan tak bercadang nak jadi akauntan pun . malahan tak pernah selama hidup aku terlintas nak mempunyai kerjaya berkaitan nombor-nombor (wang) . dikuatkan lagi dengan kelemahan matematik aku yang terlampau kritikal . tapi nasib baik tak gagal dalam pmr . syukur ! aku memang sedih masa ni ! 

 dapat pulak cikgu prinsip akaun yang TERsangat COOL , suka buat lawak & cantik ! nama beliau teacher Ooi Cc :) dia buat aku suka akaun & buat akaun tu nampak simple . aku siap promote kat aqilah yang akaun tu senang sampai buat dia rasa menyesal masuk pure science :) hebat tak kuasa seorang kawan :p haha , kadang-kadang bila akaun tak balance teacher akan suruh kiteorang berusaha sampai balance . sesiapa yang dah balance dia akan gelar kita 'juru audit' dia buat kiteorang satu kelas rasa tercabar dan memang kuat persaingan gila . masing-masing nak jadi juru audit . aku dah dapat jadi dah :) hehe 
mula-mula dia masuk , dia pernah tanya sape nak tukar aliran and aku angkat tangan . aku cakap nak tukar pure science . tapi esoknya dia masuk kelas tengok aku ada lagi , sejak hari tu dia panggil aku 'doktor haiwan' loll , aku nak teacher ooi ajar kami sampai form 5 ! 

 permulaan add math alhamdulillah aku boleh catch-up . even teacher ajar laju sangat tapi aku suka . sebab faham . tapi taktahu lah selepas ni macam mana . macam makin sukar tapi aku harap semangat aku tak lebur la . hangat-hangat tahi ayam , sila jangan pernah hadir dalam fikiran aku ! 

 tak pernah gagal siapkan homework bulan ni ! tahniah syahirah :)

 mama dengan ayah dah banyak luangkan masa dirumah sekarang :') alhamdulillah .

 the abnormal syahirah ........ 

 mum & dad never understand me ! I hate my life now . why I am so difficult to make even a move ? .. how pathetic my life ?

okay tu lah serba sedikit ragam januari 2014 aku :')
moga bulan ini tiada lagi kesedihan , kepedihan , masalah seperti bulan januari .
terima kasih kepada yang selalu mendoakan yang baik-baik untuk aku ataupun apa-apa yang mempunyai kaitan dengan diri aku . terima kasih moga hidup anda diberkati Allah swt :')
terima kasih yang sudi mendengar bila aku memerlukan . 
have a nice day always , 
tq :'*













Labels: , , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥