orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

my study method

assalamualaikum semua ,

http://iwantsleeping.tumblr.com/

my learned method or whatever , 
esok ada test tasawwur islam . 
so , malam ni get ready ,
pastu nak layan happy tree friends ! lama tak layan :'(

btw , tasawwur memang la senang tapi aku ni jenis malas gila nak mati baca nota-nota . 
baca pun bukan 100% masuk otak dengan persekitaran yang pelbagai buat aku tak fokus serta mengantuk ,
so , aku suka tulis balik apa yang aku dah belajar

and seriously method ni selalu buat aku skor kalau bab-bab menghafal :) 
tapi tu semua rezeki Allah swt bagi kan :) kalau kita usaha mesti ada hasilnya , insyaAllah ...
even I am not a best student kat sekolah but sharing is caring kan :) 



Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥