orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Handball tournament 2014

assalamualaikum and evening y'all :)

alhamdulillah , tadi dah dapat pingat bola baling :)
lama gila tunggu . hehe 
teruja sangat sebab dah 4 tahun sekolah kat situ , ini baru pertama kali dapat pingat dan sarung kat leher . bangga jap (dalam hati je)

btw , lupa dah bila tarikh tournament tu , tapi yang pasti masa bulan februari ni la berlangsungnya perlawanan tu . perlawanan antara kelas-kelas . tapi form 4 penyertaan hanya KELAS 4 BAKAWALI sahaja ! iaitu kelas aku . kelas lain taktahu kenapa tak join . kalau tak mesti lagi gempak . 

aku dapat jaringkan 1 gol . gol yang ke-6 bagi team aku . 
btw , banyak jugak cubaan yang kiteorang buat , tapi penjaga gol bukan main lagi hebatnya . 
team senior memang hebat la . salute dorang semua . team junior (bawah kiteorang) pun hebat jugak . 

anyway , kelas 4 Bakawali 2014 lelaki dan perempuan , 
masing-masing dapat tempat ketiga :)
alhamdulillah . syukur ! 

tahniah kepada classmates gua yang dah berusaha bersungguh-sungguh korang memang gempak . 
tahniah juga pada pasukan yang menjadi juara dan naib juara . 
bagi yang tak menang , kalah menang adat pertandingan so next year kalau ada lagi atau lepas ni ada lagi boleh cuba lagi :)

The moments 


time ni aku takde sebab dah balik dulu . penat yang teramat sangat . ingatkan dah takde pape . sad life tak dapat interframe :'( hehe





Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥