orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

hari pertama sekolah 2014 .

assalamualaikum semua . . .




hari ni hari pertama sekolah bagi tahun 2014 .secara rasminya aku ialah pelajar tingkatan 4 dan bakal menduduki spm pada tahun 2015 (next year) . hari pertama sekolah mestilah datang awal kan *harini terlebih awal sebab perasaan teruja -.-* lol btw aku terkejut sangat ! 

aku dapat kelas jurusan akaun . what the fish  . . so what can I do now ? and I keep asking what the hell is going on today . what a bad luck . they know I am 'out' dalam kira-kira but why they put me in account class ? dah la akaun punya cabang prinsip perakaunan / ekonomi asas & bla bla . dont care .  I want pure science class . not bcs I want to show off "hello guys , I am pure science student so please" sama sekali tak :'( aku nak aliran sains tulen sebab aku memang minat sains plus kalau dah minat benda jadi senang . even aku tahu sains ada lagi cabang like biologi / kimia / fizik . I was suprised :o 

dalam kelas serius takde mood even duduk sebelah dengan bff & someone special . lol -.- 
moody day . mood on off . lain yang aku mohon lain yang aku dapat . sama lah jugak dengan qila . kiteorang ni dah macam tertukar . dia yang pilih aliran akaun . tapi dia yang dapat pure sains . lol

aku ada banyak lagi masa untuk fikir betul-betul pasal tukar aliran . tadi dah belajar add maths & math . 
so far okay . tak susah . sekarang memang tak susah . orang kata baru permulaan :p lagipun kalau aku tukar sains still benda ni aku tak boleh drop :(

dah la asyik terngiang-ngiang orang dok kata akaun susah , sains senang -.-
baik amik akaun , sains susah nak hafal :o 
akaun senang la , congak-congak je .
apsal la nak sangat kelas akaun , susah siot . 

dorang kata ada rombakan kelas . but yeah , 65% I am sure that I want to change my course . . . 
tapi kalau dah takde rezeki tukar aliran , aku redha :') usaha tu penting . aku cuma tukar sains drop akaun tapi math / add math aku still kena carry . so suka tak suka aku kena suka jugak . :')
try my best ,

smteknik , silalah luluskan permohonan aku :)) lolll

dilema lagi -.- 


Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥