orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

ridiculous , dad

assalamualaikum .

aku selalu pergi pasar malam which is near my house . 
pastu mestilah cari makanan favourite dulu kan pastu cari benda lain . pasar malam kan syurga makanan . 
my fav foods kalau pergi pasar malam ialah coconut shake & putu mayam / putu mayang 

putu mayam tu kawan baik aku yang jual . yea kira best friend la jugak sebab kiteorang dah kawan since darjah 1 pastu kelas pun dari darjah 1 sampai sekarang sama . but bila dah masuk sekolah menengah ni masing-masing awkward sikit sebab tah . padahal dulu rapat gila . . . 
dan kalau pergi pasar , tak boleh kalau tak singgah beli putu mayam dia . memang the best la ! sedap gila :o crave tiap-tiap hari . lol

selalunya aku dapat makan putu mayam ni free :) sebab mak dia kenal aku . pastu aku pulak kawan dia . dan mungkin sebab aku pelanggan dia ? I mean selalu la jugak pergi . kadang-kadang segan nak pergi asyik dapat free T^T kalau mak dia ada sekali kat pasar malam tu confirm dia bagi selambak putu mayam . ya Allah serius happy gila balik rumah ! hehehe 

tapi kan , 
sejak dua menjak ni keluarga aku selalu mengacau aku . I mean mengusik . sebab asyik dapat free je , my family ingat aku & kawan aku tu ada something special . lulz . forgot to mention that my friend is A BOY ! ! !
especially my dad , serious selalu ship kan aku dengan orang yang takde kena mengena . ugh ! 


okay dad , as long as you happy I am happy too :) 
hahahahahahah ! 


dad also send me this pic ! hahahaha -.- 

okbai ! 




Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥