orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

me after pmr .

assalamualaikum . 

UGHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!

rasa sadlife , lifeless & speechless ): 
I don't know what to do right now . 
lepas habis pmr ni aku rasa macam penganggur pun ada . 
taktahu nak buat apa . keluar rumah pun tak boleh . 
ingatkan ayah nak bawak la pergi holiday ke pe , tapi still ...... still aku dekat rumah , rumah & rumah . 
bila ajak pergi mall macam takde function . dia bawak kita pegi mall tapi bukan window-shopping sangat pun , lebih kepada jalan & penatkan kaki . lepas tu tambah lagi tension sebab tak dapat pergi kedai favorite . what the hell is this ....

so the conclusion is BAIK TAKPAYAH )':

well , I shld understand that WE NEED SAVING OUR MONEY FOR OUR BRIGHTNESS FUTURE SINCE WE GROW UP AND NEED A LOT OF MONEY (: 
that was my fault if I still not understand why dad do this to us .... but as teen I've a big sense of fashion that I need a lot of money to buy some new outfits. but the end I still at home & not going anywhere . swag ........

okay forget about my craayzeyy shopaholics ....

selain daripada hanya duduk dan mengemas rumah , I also feel like I've wasting a lot of my lifetime . ada jugak buat ulangkaji sikit baca buku tingakatan 4 . tapi aku taktahu & tak terfikir nak pilih aliran apa tahun depan . aku ada masalah dalam menentukan kerjaya & cita-cita . oh , konflik sungguh ........

and I bet , ada jugak orang yang macam aku lebih menghabiskan masa dengan TIDUR ................. muahahhahahaha 

okay , 
till we meet again . byee

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥