orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Don't call me !

assalamualaikum semua . 

holla , 
anda semua apa khabar ? 
saya baik :)

so , 
this is a new update for today . 

pernah sekali aku terpanggil someone dengan panggilan ape tah tapi benda tu rempit / rare selalu guna . I think since dia tak suka rempit . so aku kena dumb , perli dan dia cakap sesuatu yang bagaikan aku ni rempit . so far aku rasa sangat tak puas hati tapi ....... nvm ....... :)

okay I know . some ppl memang geli / langsung tak suka kalau kena panggil dengan perkataan yang euwww / yuksss / ughhh tbh , aku pun sama . tapi takde lah sampai nak dumb dia . 
Im so sorry .......

one fine day , 
dia mesej aku dan aku terbaca perkataan 'yunk' dalam mesej dia ......... 
and dia terus menerus guna 'yunk okay ?' 
aku rasa macam satu perasaan yang tak tergambar (hahaha amik kau) dan minda aku mula nak create perkataan euwww yuksss ugh .................. S E R I O U S L Y weh . 

banyak jugak la dia guna perkataan yang serupa dan tak boleh diterima. it sound like ..... euwwww

okay aku rasa yang baca entri ni pun dah euww euww so better kita stop . 

and please don't call me YUNK ! aku benci gila . 


Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥