orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Twittah



old letters


  • maaf .
  • huh ,
  • pmr dah habis . . .
  • me and memories :')
  • dah nak pmr .
  • pardon me .
  • If u can , why I can ?
  • me ?
  • fxck
  • ayah

  • Applause.

    basecode: Nurul AtiQah
    Edit by: Cikmimin
    Re-Edited By: Syeira Yusri
    Others:   


    sunway lagoon big 20 oktober 2013 #part 3



    assalamualaikum semua :) 

    sambungan dari # Part 2

    maaf banyak banyak kali sebab post sambungan lambat ! busy dan takde mood nak menaip entri . hehe 
    pardon me please *muka comel sangat -.-*

    satu je aku nak cakap , 
    yes I know , this october 2013 was the last Sunway Lagoon big 20 promotion . 
    if lepas ni ada lagi event yang serupa please inform kat page or website tentang segala maklumat yang berkaitan dengan event. please please & please ! macam tarikh , venue , time and bayaran . 
    ini sangat sangat penting sebab event ni sangat sangat menarik perhatian ! so ofcoz ramai yang sanggup datang dari jauh semata-mata nak join. so please , kalau pihak berkaitan just inform randomly & reply comments kat page lambat/tak lengkap or takde bagi apa-apa information terbaru tentang event seriusly ini sangat MENYUKARKAN untuk kita yang nak join event. 

    attention .....
    * tiket . 

    the biggest problem . how can I get the ticket ? bila kaunter akan bukak bagi tiket ? berapa harga tiket ?
    berapa orang boleh dapat ? kaunter bukak sampai jam berapa ?

    * masa

    second shit problem . jam berapa kaunter bukak ? eh kenapa kaunter bukak time malam ?
    sebabkan ramai remaja yang join sepatutnya la kan kaunter kena bukak pagi ............
    kalau sampai malam nak que tunggu tiket - malam tu tak ke bahaya ? mana dorang nak tidur ? takkan tengah-tengah malam nak suruh parents pick up . kalau sporting okay . I guess parents banyak lagi benda penting nak buat .....

    * keselamatan

    perbaiki kelemahan ...... kalau dah tengok ramai beratur tu apa salah nya open je kaunter ? apa salahnya guard / polis bantuan tolong jaga/guide line queque time dah ramai orang tu ? ni sampai hujan basah lencun pun still takde buat pape .

    * sikap pekerja 

    THIS ! sikap pekerja kaunter tiket seriusly tak memuaskan langsung !
    masa nak bayar tiket tu , they need to see our ic nak bukti yang kita ni Malaysian layak untuk rm20 . ammar buat ic baru so ic lama dia kena tebuk-tebuk . bila ammar  tunjuk ic berlubang dia tu (sebab nak ic baru kan kena tunggu 2 minggu baru boleh ambik) then dia terus macam marah-marah cakap " apa benda ni ? hish tak boleh ni ! dah dah pergi ! " at least kalau nak cepat halau la kiteorang baik baik . pastu aku tak puas hati la sebab banyak benda tak puas hati kat situ , aku jumpa ada seorang lelaki cina ni dia macam orang lagi atas dari pekerja kaunter tu , aku cerita la pasal ic pastu dia mintak ic ammar yang kena tebuk & dia suruh ammar sebutkan nama , alamat & nombor ic . pastu dia tanya ada tak bawa yang kertas *ic baru sementara* tu ? pastu ammar nasib baik bawak dia tunjuk kat lelaki cina tu pastu lelaki cina tu suruh dia beratur balik beli tiket . nasib baik ....................... kalau tak SIA-SIA ammar jadi pendatang asing -.- lol ! terasa macam jadi heroin kat boyf sendiri . hahaha

    okay dari part 1 , 2 & 3 semua cerita ni berlaku dalam 1 hari . semua entri panjang & so sorry diatas teguran kat atas ni .
    aku just salah seorang manusia yang berusaha dapatkan tiket tu dan aku akuinya ianya sangat berbaloi untuk aku sebab dai rm 90 jadi rm 20 . boleh main all park .

    btw , entri ni akan bersambung ke entri last aku insyaAllah iaitu part 4 hari yang paling buat semua tak tidur lena sebab 20 haribulan tu !!!!!

    Labels: ,


    Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥