orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

(( luahan ))



assalamualaikum . 

to be honest , 
aku tak kesah pun takde ramai kawan . 
kalau ada ramai kawan pun jenis yang tak ngam buat apa . 
lepas tu nama je kawan , tapi tak tahu diri kawan tu yang sebenar .
tak layak actually nak gelar kawan . 
kawan ni macam grenade sebenarnya .

aku memang sombong gila babi . muka vain . so ppl judge me 'ish sombong nyerrrrr' 'macam la cantik sangat nak sombong-sombong
but when u know me WELL , I am not the type of person u judge me at first :p 
u know me I AM A SHY GIRL U KNOW ME KNOW ME 

so no wonder la takde budak junior nak mintak jadi adik angkat aku . nak cakap dia admire aku . nak cakap aku comel ke cantik ( memang tak kot ) ke baik ke apa ke . nak like gambar-gambar aku even dorang follow acc aku . 
macam sesetengah teens yang sebaya dengan aku , aku perati dorang terlebih caring plus ramai admire dikalangan dak dak junior . 
aku tak kesah pun . tapi aku dapat rasa betapa bahagia nya hidup dorang dikelilingi dak dak macam tu . ha ha ha :)

aku akan automatik benci someone tu lebih daripada orang yang suruh aku benci someone tu . macam kawan aku cakap 'weh jangan kawan dengan dia .' aku pun takde la kawan dengan dia . but aku selalu rasa macam bodoh + dibenci after aku dapat tahu yang kawan aku pulak pergi berbaik dengan orang yang dia suruh aku benci tu . damn
tapi kalau sebaliknya bila aku yang berbaik dengan dia , kau tarik muka dengan aku . pastu jumpa aku cakap aku sembang la ape la . kau tak layak pun nak cakap aku sembang :) :) :)

buat apa follow kalau tak like gambar or tegur-tegur ( friendly ) . kau buat aku rasa macam apa je . 
tapi kau like / tegur KAWAN BAIK aku . TAKE NOTE : AKU TAK SUKA KAWAN BAIK AKU KAWAN DENGAN MUSUH AKU :)

bila aku tak ajak kata 'kawan tapi tak ajak' bila dah ajak taknak pergi . 
tapi bila kau pergi mana mana kau tak ajak aku takde pun aku nak cakap pape atau terasa ? 

kalau kawan kau sepatutnya tahu aku . dan kau takkan pernah buat apa yang aku tak suka sebab kau mesti akan jaga hati aku sebagai kawan kau . 
aku tak kacau privasi kau dengan orang teristimewa kau . malah tak pernah berhubung . tapi kenapa kau mesti masuk dalam hubungan teristimewa aku ? hahahahaha . nvm korang kan kawan lama . yee kawan lama . aku ni kan orang baru . 

boleh unmention perli / kutuk aku. tak kesah sebab aku pun boleh unmention balik . cuma nampaknya hidup aku lebih better sebab kau mulakan dulu ? ke macam mana ni . 

kenapa terasa ? sebab kau tujukan untuk aku kan pada mulanya ? salah kan aku pulak . aku diam kau yang bersuara . tahniah buatkan aku nampak teruk . 

if aku unfollow or block jangan tanya why why why / terasa sebab buat apa masih keep in touch sedangkan face to face no smile no hi :) worthless friendship ever 

kalau dah berubah , aku takkan sesekali bertoleransi dengan kau dan kau . sebab gaya hidup , cara kita sama sekali berubah . jadi ketara . berbeza . kita kata tak ngam . 

aku rindu kawan lama . dia comel . putih . baik . ha'ah dia memang dah berubah . tapi aku tahu dia yang sebenar . cuma aku tak mampu hidup dengan dia yang baru . tapi dalam diam aku sebenarnya admire dia . 

Easy come, easy go, that's just how you live oh, take, take, take it all but you never give

entah , kawan datang dan pergi . kalau dia rasa kita takde beri apa apa kat dia dia boleh blah macam tu je . kita yang terseksa . lagi lagi kawan yang disangka tersangat baik tu cerita / mengumpat kat orang lain pasal kita . kalau dalam situasi yang sama , mungkin faham la kot . ahh , lumrah la tu . kenapa semua ni selalu terjadi kat perempuan ? aku tengok lelaki elok je berkawan . kalau gaduh cepat jugak baiknya . ha ha ha 

dah aku taktahu nak cakap apa . 


Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥