orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

lazim



assalamualaikum semua . 


kalau bercinta lama-lama , 
soalan lazim orang akan tanya ialah 

" kau tak bosan ke dengan dia ? couple lama-lama . ish , tak bosan ke ? "
well ,
kena tengok orang jugak la . kalau dia membosankan kenapa pilih dia ? heks ...
kalau time okay , happy-happy tu seronok gila babi .

kalau time salah faham , bergaduh semua tu memang bosan gila asyik taknak bercakap or nak tunggu salah sorang mengalah .
normal case for couple .

actually di sebalik soalan " kau tak bosan ke ? " 
aku tak tahu kau tanya aku bosan tu yang macam mana .

bosan sebab terlalu lama ke ?
bosan dengan perangai ke ?
bosan asyik jumpa ke ?
bosan time dia mesej ke ?
bosan time jumpa ke ?

and banyak lagi la ~
kau nak jawapan bosan tu dari segi apa ?
eh , jangan la random sangat ;) 

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥