orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

tak boleh :'o

assalamualaikum semua . 

selamat petang semua xD 

cikgu kata ,
" tinggal lagi dalam 6 minggu je awak nak PMR .
korban kan semua terutama masa tidur awak , main pesbuk , main twitter atau internet dan mesej-mesej semua tu. nanti lepas pmr awak main la semua tu puas-puas ! sekarang ni pecut je semua. faham ? "

 I was . . . 
uhmm *tarik nafas dalam-dalam*

I bet , since kalau dah mesej memang tak boleh nak henti. 
lagi-lagi dengan someone special . ah ~ 
I don't care . 
lagipun dia bukan mesej 24/7 jam . 
so masa yang free tu, 
aku boleh study ! ! ! 

pastu aku cakap kat cikgu  , 
" saya tak boleh la cikgu :'( "

pastu ramai-ramai pulak yang sokong . 
cikgu kata , 
" kalau macam tu awak kena pandai manage masa awak , okay . asalkan awak tak leka "

yah , 
dengan dukacitanya , 
aku sanggup korban kan semua. demi PMR .
aku akan on semua tu tapi takde la sekerap sebelum ini . 
bermula dari hari ini , ya . 

follow my insta :
syahirahyusri . sekian . 




Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥