orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

senang bersama , susah sendiri , nak kongsi ? no way !



assalamualaikum . 

a short break ...

" well , tengok la kawan siapa . haha "

bangga bila kawan senang. 
dengki tu kadang-kadang . 
tapi mesti ada . 
tak banyak , sikit .
diam kan saja . 
sayang kawan .

" eh , sory la aku ada hal. kau buat la sendiri . sory bro aku tak dapat tolong . "

bila nak minta tolong, 
tak hipokrit memang kita cari manusia dulu sebelum tuhan .
siapa faham kita kalau bukan kawan . 
eh, 
kenapa bila kita susah dia pun susah sangat nak hulur bantuan ?
ye la, 
kita senang , kawan senang . kita susah , kawan pun susah . 

" A : jom share-share duit kita celebrate bday dia. bday dia pun tak lama lagi. jom 
B : tak nak aku. kau buat la sensorang . sory . poket aku kering "

bukan semua kawan sudi berkongsi .
kalau ada pun , kira luck
tak ada ? nasib badan la 
macam mana boleh TERkawan dengan orang macam tu ?
sejenis yang tidak tahu menghargai erti PERSAHABATAN 
yang nilainya terlalu berharga . 
sekali ia jatuh , retak .
mungkin akan tercantum kembali . 
tapi tak secantik seperti dulu . 

renungkanlah wahai sahabat ;)



Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥