orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

one day nanti ;)

assalamualaikum semua . 


suatu hari nanti . . .



aha , 
ni ialah dream aku sejak dari umur aku 10 tahun . 
aku selalu berharap one day aku dapat jejak kaki kat situ . 
bila orang tanya , nanti besar kau nak masuk U kat mana ?
aku akan cakap , kat Paris ;) *muka bangga*

bila aku dah makin besar , 
baru aku tahu , 
kat paris ni ramai couple *married* pergi honeymoon . 
oh, mesti sweet ! romantik . lol
sebab tu la Paris digelar "city of love"

lepastu , baru aku tahu , 
paris ni sebenarnya menjadi tumpuan para fashion designer . 
so , kira macam new york city la . 

aku tak tahu banyak pasal paris actually . 
aku cuma tahu eiffel tower
I bet mesti ramai yang sejenis macam aku . aha 

aku ada sorang kawan yang duduk sana .
kiteorang dah kawan since darjah 1. dulu dia sekolah agama sama dengan aku . lepastu bila dia darjah 5 dia pindah ke paris, perancis . tadaa ~ 
alhamdulillah , sampai sekarang kiteorang masih berhubung ;) 

kenapa aku nak ke sana ?
sebab , 
first , aku nak belajar. 
second aku nak pergi honeymoon dengan future husband *budak kecik dah berangan nak kawin*
third aku nak pergi eiffel tower pastu tengok matahari terbenam dengan future *merapu*
umph , tu je la . 

aku taktahu banyak sangat pasal paris . 
tade masa pun nak discovery . ahahaha 

just tht . babai xD


Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥