orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Iftar with them ;)

assalamualaikum semua ...

alhamdulillah , semalam aku dapat juga berbuka puasa bersama-sama kawan-kawan baik aku ;D walaupun tak semua join :')
tapi tak kesah lah ,
aku happy sangat semalam ! 
first time aku dapat main boling ,
first time iftar dengan kawan-kawan kat luar ,
first time balik malam (buka puasa kan)
and banyak lagi lah ! 

lepas berbuka tu kami shopping sikit . nak raya kata nyaaa :) hahahaha
main game kat SEGA ,
and then balik ;)
dorang ajak lagi lepas raya ni tapi aku mesti tak boleh dah sebab nak pmr kan ....
tapi takpe , 
dorang ajak lagi lepas pmr ! 
lepas pmr ...
insyaAllah aku boleh xD !
*kerol nak belanja wayang :) . ingat sya ingat !*

tak sabar nya ! ^_^

semua yang berlaku semalam , 
takkan aku lupakan ;')
terima kasih kerana telah membuatkan aku gembira kawan-kawan !!!!

The Memories 5 ogos 2013









yang last ni aku takde sebab aku yang tangkap ..... cedih 

Selamat Hari Raya . Maaf Zahir & Batin . 
more pics on my ig . do follow : syahirahyusri !










Labels: , , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥