orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Hari Sukan 2013 ;)

assalamualaikum semua . 

pada 21 ogos 2013 yang lalu , sekolah aku buat hari sukan . 
aku takde nak cerita apa pun kat sini sebab aku rasa semua orang tahu feelings time hari sukan . so aku rasa benda yang sama. 
tapi kalau ada special memories yang berlaku kat korang tu mungkin tade berlaku kat aku . 
haha ! 
I mean feelings yang selalu diceritakan bila buat karangan bm ~ 

so , 
aku just nak post gambar hari sukan okay . maybe ada la sikit cerita . 


parah . kena conteng muka time kawad kaki . macam renjer katanya ;) 


w my bestfriends ;)
sayang korang xD

time ni nak cuci muka . oh no sekali basuh muka hitam satu muka . macam tengah pakai masker pun ada . 
pastu nak sental-sental muka pun still tak hilang :'( aku dah la tak bawak facial wash . cibek ....
nak tak nak sental la semahu-mahunya , atau terpaksa menanggung malu jalan satu stadium dengan muka camni ....


aku masuk krs . actually aku kadet polis . tapi kp macam dah ramai so aku masuk krs . krs tak cukup orang ....

the story :
tahun ni krs kalah ;')
dapat nombor 4.
first sebab kiteorang tak cukup haul . satu team mesti ada 33 orang . tapi kiteorang tak cukup 6 ORANG ! bayangkan berapa banyak markah kena tolak . 
dekat sini dah tahu , yang kiteorang kawad hanya sia-sia ;')
second : ramai juga yang pengsam time kat padang . nah , aku rasa markah tinggal ciput je . aku tak salah kan sape yang tumbang tu , memang la sape je tahan duduk tengah-tengah panas terik . 
- aku tak salahkan sesiapa pun sebab aku pun banyak kesalahan ;) -
budak yang last tahun ni kat sekolah *form 5* semua sedih .... 
ada yang nangis :')
sorry akak and abang . kita dah cuba yang terbaik , bukan ;')

this is uberstark , yaww :D 
love yaa 
sebenarnya ramai , tapi ada yang tak datang . ada yang busy . so ni je la yang ada . 


ni first time aku masuk kawad sejak masuk sekolah menengah . 
bangga woi pakai uniform krs . badan feeling slim pastu segak . aha ~ 

okbai


Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥