orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Back to Reality .



assalamualaikum semua . 

amboi , 
mesti semua dah beraya sakan kan . 
duit raya mesti banyak . makan pun mesti banyak kan . hahaha !
aku tahu hari raya korang semua mesti seronok :)

well ~ 
2 weeks ni it was my hectic weeks.
aku punya cerita hari raya , 
macam biasa je :) takde apa yang seronok . 
sama macam tahun-tahun yang sebelum ni . 

so now, 
hari ni last aku nak feeling-feeling raya .
homework dah tunggu . 
next week dah sekolah . yaw , banyak nya kerja !
tapi hari minggu nak jugak pergi open house kawan-kawan, kawan ayah, kawan mama semua lah yang jemput. makan free katanyaaa ;D

plan yang belum dilaksanakan lagi ialan beraya ramai-ramai bersama kawan-kawan baik !!! 
seingat aku , dari awal tahun aku dah habaq kat depa pasal hal ni. depa pun okay ja. aku pun dah habaq kat ayah cuma tak confirm lagi je. sebab my parents busy gila dengan kerja dan nak manage adik-adik aku lagi. 
aku ni sejenis anak yang bukan boleh keluar sangat. sejenis yang suka duduk rumah. walhal nak je keluar tapi ayah tak bagi :''( 

duit raya ?
heheh, sikit duh . nak beli apa pun tak lepas . I was .... makin besar makin sikit pendapatan . 
so, aku bagi je la mama simpan duit raya tu. sedih aku mengenangkan jumlah duit raya yang aku dapat T^T

next week (monday 19 august 2013)
was a very very suprise day *maybe* 
ni pun aku dah planning lama sejak aku tahu pasal tarikh ni . 
lol

p/s ..
sebelum pergi ,
ni baju raya aku tahun ini ;D weheee


tahun ni biru :* 
sama dengan ammar , azick & lily . 
hahaha 



Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥