orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

story : adik angkat



assalamualaikum semua :)

ya kita bertemu lagi . alhamdulillah . 

zaman serba moden ni , rasanya dah ramai kot , orang beradik-abang-kakak angkat ni . 
rasa macam seronok je kan ada adik-abang-kakak angkat . 
apatah lagi kalau dapat yang jenis take care each other and tak buruk kan kakak-adik-abang angkat dia dekat orang lain . I mean , ada setengah orang ni , suka ngumpat adik-abang-kakak angkat dorang kat orang . dorang bukan nak sangat pun berangkat ni , just nak tau secret or something privacy . 

emm , got it right ?

actually , aku pun ada orang request nak jadi adik angkat . 
huu ~ seriously takde lah teruja mana pun , cuma macam terfikir , 
apa lah yang ada kat aku sampai nak jadikan aku kakak angkat mereka . 
I am nothing . 
tapi kalau menolak tak sampai hati . 
haha . . .

aku tak pernah terfikir ada orang nak buat aku jadi kakak angkat , jauh sekali berharap . 
aku bukan boleh buat apa-apa pun kat dorang . 
dah la aku ni jenis yang 'dalam mulut tu ada emas'
mana suka nak tegur-tegur orang . 
rare sangat . 
I don't know why I can't do it . 
It's not me , walking into the crowd people then smile and say HI .
to shy . confident ? low lower lowest

honestly , 
people randomly see me with my friends 
make the silly , funny and crazy things together . 
laugh like vampire . walking like a boss . 
hahahaha ! 
aku hanya boleh buat benda ni dengan orang yang RAPAT dengan aku or BAIK dengan aku. 

why ?
entahlah . aku rasa dulu aku macam tu dengan semua orang . 
sekarang , sukar sangat nak senyum pun segan . haha

mungkin ada adik angkat akan cakap 
'hey , kak syeira tu dalam fb/twitter -ramah- je kat luar sombong nyew' T^T
'eii , kak syeira nampak aku tapi dia bukan nak tegur . buat tatau je . aku ni kan adik angkat dia'
'weh , asal kak syeira tu camtu eh ? tegur lah'
' syeira tu sombong kan. muka pun sebek je'
me : lolllllllllllllllllllllllllllllll ?



sorry not sorry , dear 
I hope you guys do not mind anyway . 
hope one day I can smile on your face and say Hi . 
so , chill la . 
I'm not arrogant in fact, believe yeah . 

" not how good with the junior ;) "






Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥