orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Running Man ;)

assalamualaikum semua .


*my fav now*



wahwah ~ mesti ramai kan minat rancangan variety Running Man !
mesti korang follow and tak sanggup nak miss satu episod pun :p 
*peminat baru*

actually aku dah tahu running man ni dah lama dari kawan-kawan kpoppers aku . first time aku tengok running man kat rumah Ieyfa . Running man and bigbang . cuma aku tak tahu lah apa benda lah running man yang dorang duk bercakap tiap-tiap hari. 
datang sekolah je running man .
kim joong kook datang Malaysia aritu pun bergegar satu kelas semua pakat sedih sebab tak dapat pergi fan meeting . 
tertinggal satu episod je dah mula buat 'sidang akhbar' tanya episod semalam cerita pasal apa . 
pastu berpakat lepas abis pmr nak buat satu game ala-ala running man kat suatu kawasan rahsia . loll yang hanya diketahui oleh beberapa member (termasuk aku) . 
pastu kadang-kadang tu main game running man dalam kelas time takde cikgu . 
pastu bila dengan budak br , 
asal lepak ppas je 'wajib' tanya sesiapa ada bawak laptop / tab or phone sebab nak tengok running man beramai-ramai . 

eh sekarang memang running man tengah hot lah !

dan ~ ~ ~ 
aku pun sedikit demi sedikit berjaya dipengaruhi oleh mereka yang otaku running man *o*
tapi aku ni kira 'freshie' lagi la sebab aku tak tahu sangat pasal running man . 
masih terpinga-pinga lagi bila cakap pasal running man :(
aku siap download lagi running man dalam phone , okay ! 
dah la baru update ! pergh ,
tapi ni pun baru tengok episod 2 :'(
sebab busy trial katanyaaa . *eh betul lah !*
nanti lepas habis trial aku nak tengok balik !


untung dia ni sorang je perempuan dalam running man . wuuu
aku minat dia sebab dia ni ace. 
tapi kadangkala fikiran aku bertukar jadi tak suka lepas tengok ji hyo dalam 'frozen flower
you guys yang belum tengok cerita frozen flower should go to youtube right now and you'll understand why I'm saying this .
poor , that's was ji hyo our ace . 
btw, kawan aku cakap benda tu dah lama

someone pernah tanya aku pasal monday couple . tapi ye lah kan , aku ni masih terpinga-pinga so aku cakap tak kenal . bila dah search google pun still tak faham . 
bila dah tengok running man sikit-sikit , okay aku dah kenal , dah tahu dah faham . 


okay part yang ni sweet :D 

and the last one , 
I am so happy and appreciate what has been done by my best friend ! 


(( by azick wolf )) 

hahaha ! ((speechless))

okay babai !





Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥