orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

mulakan hidup baru



assalamualaikum semua . 

yawn , mengantuk gila lepas buat latihan bahasa melayu . lol 
fyi , 22 july this year I ada trial kali 2 *terakhir* 
yeah . nak study , but still playin with my phone and laptop . 
focus , please . 

I think , 2 months before pmr , nak delete apps twitter & fb kat  phone . sebab twitter tu la paling ketagih sekali . yang lain tu tak kerap . cuma selalu jugak la bukak nak cek notification . 

okay , now nak story something . 
maybe aku patut berhenti jadi pengawas ;)
aku harap keputusan ni tak menghampakan orang lain . 
aku dah penat la . 
kena ikut peraturan yang aku sendiri kadang-kadang TAK sengaja langgar . 
dengan orangnya lagi yang biased .
aku pakai baju putih dalam kelas dah kena attack . 
ada pengawas pakai baju putih boleh je tanya baik-baik . 
aku bawa naik bekal ke kelas pun kena marah . 
entahlah ~ 
rasanya aku lebih bahagia letak jawatan . 
terang-terang aku ni tak layak ;) ;) ;)

and , 
dengan siapa aku berkawan pun diambil kira .
I know dengan siapa aku berkawan . actually , dorang tak lah teruk sangat . 
tak rosak pun . mungkin sebab karau ? haha siapa peduli kan hidup orang tak nampak educated ni ? 
jangan pandang orang sebelah mata . mereka semua ada cita-cita . 
think positive . aku tahu kat mana aku dengan siapa aku dan siapa mereka . 
come on la , aku tak faham .
taknak terlalu mengharap , itu je . 

esok ada kem pengawas . 
then , aku tak pergi . 
isnin ni aku harap dapat pakai baju putih . 
jadi murid biasa . oh heaven . 
lepas ni kalau nak biased sangat , lantak la malas nak cara . 
asyik aku je . orang lain buat tak de pulak nak marah ..
malu weh . 

ingat dengan perangai aku yang gila-gila ni aku tade perasaan ke ?
sorry not sorry .
muka aku kan tak innocent . cakap pun tak macam orang sopan . perangai pun gila-gila . 
oh tolong . 
seronok tau dari fake . 

okay tu je aku nak membebel . 

btw , aku tengah fikir samada betul ke aku nak letak jawatan memandangkan qila nanti keseorangan jadi pengawas . huuu ~


Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥