orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

jangan buat aku benci , please .



assalamualaikum . 

dah , aku dah rasa perasaan pelik .
aku rasa nak hidup sorang-sorang . 
tak pun aku hidup dengan orang yang tak sakitkan hati aku . 

aku taknak kenal semua orang . 
aku taknak dorang tahu pun siapa aku . 
aku taknak terlibat dengan apa pun yang dorang lakukan . 
aku harap yang aku mampu hidup dengan orang yang menyenangkan aku . 

hey , 
aku tak boleh buat semua orang suka aku and aku pun tak boleh suka semua orang . 
aku mature salah aku childness kata macam-macam . 
so , let me be me . 
kau tak suka aku dah mature tu kau punya pasal 
serius aku tak suruh kau care pasal aku pun . 

aku nak jadi hyper pun kau tak perlu kot nak mengumpat aku. 
aku memang takkan se-gila- macam tu dengan orang yang aku tak rapat . 
aku tak tegur pun korang nak kesah . 
lah , tak suka kan buat apa nak tegur ? 
bukan cara aku nak bermuka dengan korang . sorry not sorry . 

aku cuma minta , jangan pedulikan aku kalau aku ni menjengkelkan . 
aku tak suka orang 'bahan' hidup aku . 
ni bukan cerita novel ke apa . 

tolong jangan ambil apa yang aku punya . 
tolong lah . kalau dah tahu tu aku punya , tak payah la nak ambil . 
ni benda paling aku benci .
What's mine is mine I don't share. Call me selfish I don't care.

don't pretending . 




Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥