orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

ini cerita tadi ;)



assalamualaikum semua . 

tadi ada hari terbuka kat sekolah . 
omg , semua muka tak berapa nak happy . 
include me walaupun ibu bapa aku tak datang pun . 

bosan woih lepak kelas sendiri . 
aku duduk kat kantin dengan lily, qila, kerol, azick, apek and boleh makan sekali ;)
tapi takde mood pun nak makan sebab semua orang macam moody je muka sedih . 
walaupun keputusan aku okay aku pun tak boleh nak happy :')

kat kawan-kawan yang dapat result gempak tu , 
tahniah yee . usaha keras lagi untuk next exam !
kat kawan-kawan yang dapat keputusan kurang happy tu , 
boleh cuba lagi ! jadikan kegagalan sebagai pengajaran . 
dah lepas ni jangan nak malas-malas !!! 

happy hari ni sebab dapat jumpa kawan-kawan kesayangan aku :)
entah lah , aku rasa dorang dah macam sebahagian dari aku . 
taknak fikir negatif yang nanti dorang tinggalkan aku , aku kena yakin selagi takde pape yang buruk berlaku kami mesti tetap bersama ! 
kami buddyz takkan terpisah kan :)

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥