orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

hai people

assalamualaikum semua . 

I don't know macam mana nak explain kat sini tapi , I will try ! 

Kisah 1 
kau tak text bf kau satu hari tu . pastu tetiba malam tu dia wish goodnight . esoknya , kau text bf kau tapi dia tak reply . and kau mula tak rasa senang hati . semua benda kau nak buat pun jadi tertangguh . kau mula fikir negatif . 
esok lagi kau try hantar text kat dia , tapi macam biasa . dia tak reply . 
and kau fed up & touching . mulalah fikir benda tak masuk akal .

Kisah 2 
seseorang pernah menyatakan dia suka pada kau . dia cuba sedaya upaya mengayat kau dan reaksinya kelihatan bersungguh . tipu kalau tak melting lagi-lagi seseorang tu handsome weh :o 
tapi kau dah ada bf . hmmm, macam mana tu . 
lepas tu , bila kau jumpa seseorang tu then dia cakap macam 'sampai hati kau . aku betul lah aku tak bergurau . k takpe la semoga kau bahagia dengan bf kau bla bla bla' kau mesti jadi rasa serba salah .
rasa macam dah taktahu nak siapa . kang tinggal yang sedia ada , tak kekal dengan yang baru . 

so , di dalam situasi kisah 1 & 2 , ada kaitan sebenarnya .
sila lah fikir ending dia . 
LOL

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥