orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

guys , please lah .



assalamualaikum . 

hmmm , 
aku taktahu aku tengah rasa apa sekarang ni tapi yang sure aku tengah marah . 

korang please ah jangan cakap 

haha , syeira kan budak pandai . mana lepak dengan kiteorang / ye la budak ba kan . semua baik / haha , kau mesti taknak keluar dah kan / laa , syeira mana nak lepak dengan kita dah weh . 
stop ah korang .
korang ingat aku ni dah berubah drastik lupa kat korang lupa erti persahabatan lupa semua memori kita ?
eh no lah .
weh korang fikir eh ,
aku dah pertengahan tahun jauh dari korang , tak dapat gelak , tak dapat buat apa yang aku buat dengan korang last year .
perangai gila-gila aku dah tak boleh nak show sangat .
kelas jauh .
jumpa pun waktu rehat . tu pun sekejap .
weh aku tahan je semua tu .
ingat tak perit ke ?

tolong lah ,
aku cuma minta korang belajar rajin-rajin .
tumpukan perhatian .
datang sekolah .
dengar cakap cikgu .
ilmu weh , kalau korang nak senang kena ada keberkatan tu :')
aku bukan baik sangat pun nak talk semua ni ,
untuk aku jugak .

aku sayang korang ,
aku sayang semua budak br .
aku rindu korang .
aku rasa bersyukur sebab korang still accept aku even aku dah rasa awkward kat korang .
hari-hari dok tayang muka depan kelas korang .
ya Allah , tahu tak aku tahan je perasaan .

aku tak paksa korang ,
kalau korang rasa benda ni berbaloi ,
take it lah .

aku doakan korang semua berjaya dengan cemerlang dalam trial & pmr nanti .
insyaAllah :)

love love love ,
syahirahyusri
#BRkarau !


Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥