orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

reasons why I'm hard to trust people anymore . . .



assalamualaikum ... 

how you guys doing ? Good ? *angguk kepala*

yeah , 
I am being mature because before this I'm being fooled by shit ppl .
so , 
I am very happy with myself now . 

ada orang cakap , aku dah berubah (sangat-sangat)
dah tak berapa friendly , 
terlalu privacy , 
susah nak tengok aku senyum , 
tak banyak cakap . 
and bla bla bla

guys , 
you know , 
aku dah lama sakit hati . 
dah lama aku simpan macam-macam dendam . 
aku dah rasa kesunyian takde kawan .
dah rasa menderita bila kawan baik aku pergi dekat orang lain . 
tinggal kan aku ~ 
dah banyak kali rasa ditikam slow-motion oleh kawan-kawan yang aku anggap macam family . 
orang yang aku percaya tipu aku . 
orang baik dengan aku just nak something dari aku . 
rahsia yang aku bagitahu semua pecah . bom bom bom . . . 

dan , banyak lagi . 
daripada kesakitan tu aku belajar survive sendiri.  

semua aku buat semua macam salah . 
so , aku fikir buat apa aku nak follow pemikiran orang . 
buat apa aku nak ikut bulat-bulat apa yang orang suruh aku lakukan . 
hidup aku adalah kemahuan aku dan kehendak aku . 
diri aku adalah tanggungjawab aku . 
kenapa nak biarkan orang 'jajah' diri aku :')


if you don't like me , 
just please , 
don't pretending like you LIKE me , okay . 
senyum kat aku , 
tanya aku okay ke tak , 
tapi belakang kutuk pulak . 
manusia apa lah kau ni kan . 

aku takde masa nak buat video letak kat youtube/keek
'hey please don't judge me okay , don't busybody with my life'
no ! 
hanya orang hot-stuff yang rasa mereka ni sering diburu oleh paparazi je yang boleh buat :p 
retiss gitu

I know , 
I'm unperfect . 
I sometimes do wrong .
Just because I'm a human . 
god creature. 


my family , 
Qila , Puyi , Ieyfa , Lily , Azick , Kerol , Tiqa , Kembar , Adam & Jojie 
you guys never disappoint to make me happy ! 
to my prince , Ammar Riffdy , 
I just hope we had a long and happy relationship .
wishing that one day , you are my last man and I'll spend my life with you . 
amin :)
perghh dah kebulan aku berangan =_=



so bitch , 
If you trying to make me down , 
oh yeah , 
I only just below your .
kbai .

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥