orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Last day with siblings :')



assalamualaikum ... 

ya guys, esok dah start sekolah balik. 
cuti 2 minggu dah habis dah :')
hmmmm , terasa malas kaki nak melangkah ke sekolah. 
because of PMR and everything. 
seriously, I hate it. 
then, need to facing people . 
oh gosh , I am not strong enough lers. 

So, 
whatever I'm saying it will happen too 
hahaha . 
hari ni hari terakhir aku jaga adik-adik,
esok semua dah sekolah dah . 
lepas ni jarang la kami bercakap sebab masing-masing penat & busy . 
no time to talking, teasing, fighting, laughing and making prank :')))

Walaupun kadang-kadang aku rasa penat jaga adik-adik yang macam-macam kerenah, 
aku rasa gembira. sebab aku rasa dekat dengan dorang. 
I can't describe how I feel but this feeling make me tears .
aku rasa macam nak SELAMA-LAMANYA jaga adik aku. 

dorang buat aku lupa penat . 
lupa nak menangis .
lupa nak kecewa .
lupa nak mengharap .
lupa nak fikir pasal exam .
lupa nak moody . 
lupa lah segala benda yang aku hadapi selama ni.

so, after this agak sukar lagi kan nak happy sama-sama . kena tunggu next cuti. 
*serius rasa nak nangis* wuwuwuwu

to my adik-adik yang comel ,
I love you all so much . 
pasni study okay. jangan main-main dah . 
walaupun akak marah actually I mean that I love you !
-from your sisterr :D-

Terima kasih sebab luangkan masa baca post ni :)

Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥