orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Just post it


demi's face was so funny . hahahahaha . 


assalamualaikum . 

hai dude. 
Now, Im not using phone anymore . maybe I'll use it after I get a new phone or charger. *no joke*

yesterday, my phone charger was explode. so now dah tak boleh charge phone then phone pun dah mati :'( 
so unlucky. 
dah la tu je la satu-satu nya charger yang aku ada. dari first aku dapat phone sampai dia keluar statement 'your charger was not supported' dan m e l e t o p :'o

power bank charger pulak dah low battery . . .  hahaha sedih gila. 

then aku keluarkan sim dan nak pakai phone adam. dia punya phone tu hanya untuk main game je so tade sim . 
bila aku masukkan sim phone tu macam taknak terima sim aku. 
ergh ! 

pastu ingatkan taknak pakai phone buat sementara waktu . 
lastly fikir balik nanti ayah , mama , kawan and sesape je la nak contact camne kan. huhu
now, terpaksa pakai tab yang besar :'(
I was using samsung tab and lucky my sim card was accepted :')

tab tu ayah punya. 
so tak boleh sesuka hati nak download macam-macam. 
ergh , seriously I miss my cracked damn Iphone :'(((

no facebook, no keek, no whatsapp, no viber, no camwhore / sefl-camera & no fast reply text anymore !!! 
whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !



Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥