orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

good + bad luck . T r o u b l e



assalamualaikum . 

hey guys ? how you guys doing ? 
Good ? haha

hmmm , 
nak cerita yang mana dulu ? 
Okay . bad luck dulu . 

bad luck .

-mama kejut aku lambat pagi tadi .
pergh aku memang moody gila la . 
pastu mama tanya aku jawab macam orang nak tak nak je .
sekali kena cubit =_= 
pastu aku pun diam je la bila mama tanya aku diam je . haha


-semalam azick macam ajak aku bila nak belanja pizza and lepak-ing macam haritu lagi . so aku cakap harini (selasa) kita pergi . 
dia happy sangat . 
lepastu , bila nak pergi tu baru aku perasan yang kunci rumah ada dekat aku and nanti ayah nak masuk camne . so , aku memang buntu gila masa tu ;'/ 
pastu lily suruh aku turun (rumah) . pastu aku minta tolong dia bagi idea macam mana dengan kunci + ayah aku .
then , dia bagi idea yang sama macam aku fikir sebelum tu dan idea tu , tak boleh pakai langsung =_=
pastu azick dan ammar sampai kat flat aku . aku tak sampai hati nak cakap yang tak jadi nak makan pizza . so aku suruh dorang ambil je dulu duit ni and pergi je makan . aku tak pergi . 
then lily tak sampai hati . azick pun . ammar lagi la . hahaha *terharu*
pastu azick suruh aku balik rumah, stay sampai ayah aku balik . 
aku dah agak yang ayah aku mesti balik lambat , so aku nekad bagitahu dorang yang tak jadi pergi makan pizza . 
aku tahu dorang sedih. 
aku dah susahkan dorang. 
masa azick , ammar & lily datang tu muka dorang happy je . 
pastu mereka bertiga lepak ppas . . . 
sorry guys .
aku belanja lain kali 
*janji ! ! !*

Good luck

bm aku dapat A . 
serius aku berdebar takut tak dapat A or fail je . 
ye la cikgu bm aku tu macam letak harapan kat aku . 
aku taknak kecewakan beliau . 
beliau la cikgu yang banyak tolong aku :')
terima kasih , cikgu :)

aku dapat jumpa semua kawan-kawan aku :) 
haha sebab semalam kemain pakat off tinggal ieyfa sensorang . 

aku harap aku freedom . 
gimme some space to breathe and you know ? 
yolo . 
kbai ,

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥