orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Get A's in exam . How's feels ?



assalamualaikum . 

how you guys doing ? Good ? 

lama rasanya tak update blog . 
banyak kerja kena buat . 
so now , dah banyak benda plan-ing dalam kepala otak nak taip . 
tapi , depends kalau larat nak tulis semula. hahaha

hmmm , 
alhamdulillah , dah dapat kertas exam trial 1 :) so far so good . 
aku bersyukur dengan apa yang aku perolehi. 
walaupun banyak yang tersasar dari target aku . huhu
btw, aku dah boleh avoid dari dapat gred C :)
cuma now kena kerja keras sikit nak A tu :'( 
banyak persaingan baq hang . 

ni nak bagitahu perasaan yang aku rasa bila aku dapat A atau dapat markah yang paling tinggi . 
just sharing and don't need someone judging here . 

bila aku dapat A . 
orang dalam kelas confirm la pandang nak tengok reaksi camne. 
aku pulak taktahu nak buat muka apa.
kang senyum sampai ketelinga orang kata bangga terlebih . 
kalau buat muka cool orang kata poyo . 
senyum biasa-biasa je orang kata itu ini . haih . 

bila dapat markah tinggi pun sama gak. 
pastu dapat pula pujian , ucapan tahniah melambung dari cikgu dan sesiapa je . 
aku rasa tak selesa. 
nanti bila aku jatuh , I mean markah aku dah tak tinggi orang akan cakap 'eleh, aritu pandai sangat . now ?
then cakap 'eh, macam mana kau boleh menurun ni ? bukan kau pandai ke ?'
hey , you think I am originally born to the earth with the intelligent brain ke weh ?

serius, 
aku tak perlu pujian pun dari sesiapa . 
kalau cakap tahniah pun tu dah cukup . 
buat aku gembira.
dan aku harap sangat , 
orang takkan letak harapan tinggi kat aku . 
aku harap juga, 
takde sesiapa yang cuba nak perli / kutuk pasal markah aku .
bring me down. 
Serious talk , 
I never ask for your attention . 

boleh bayangkan , 
tetiba kau tak dapat A macam exam yang lepas then , 
budak kelas semua pandang sebelah mata . 
pastu kalau dulu semua minta tunjuk ajar korang nak ajar itu ini ,
puji itu ini . 
bila dah tak dapat A , semua hambar hampeh -_-
pakej kena perli lagi . 
haih . 

mind your own business kay :)

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥