orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

attention : request edit blog .

assalamualaikum semua :)

 REQUEST TELAH DITUTUP . akan dibukan pada cuti seterusnya . sekian 



okay now ada beberapa orang buat request kat aku untuk edit blog mereka. 
sekarang aku memang tengah free , so boleh la tolong sikit :)

but guys , please pay attention to what I want to say . 

image code-ing //
korang boleh request je apa-apa . tapi aku akan deal dengan korang dulu sebab sometimes apa yang korang nak tu aku tak tahu coding . 

image letak lagu dalam blog //
kalau korang request nak letak lagu dalam blog guna youtube , ada certain lagu yang tak boleh sebab music player kecil . so , harap faham dan diminta tukar lagu ye . tapi kalau guna cara lain { kiwi mp3 } boleh request lagu apa-apa je . 

image bila boleh siapkan ? //
okay yang ni aku tak boleh jamin boleh siapkan as soon as possible sebab aku pun ada kerja lain . hehe . 
so, bila aku free aku akan edit okay.

image how about email & password ? //
take a note ! . after aku dah siapkan blog korang yang direquest tu, aku akan bagitahu . then email & password korang akan buang . 
so, kalau korang rasa was-was better korang ikut tutorial or request tutorial je. 
actually aku takut juga nanti ada masalah kat sini . 
the most dangerous part :o

image kat mana nak contact ? // 
twitter  // *kalau dah dm jangan lupa mention sebab nanti tak perasan*
facebook //
email //
image syirayusri@gmail.com
ask.fm //
image syahirahyusri

korang guna je la mana-mana yang senang , okay . sebarang pertanyaan boleh tanya melalui medium laman sosial diatas . jika dah confirm boleh terus isi form yang disediakan :) 

*apa-apa pemberitahuan akan diupdate dari semasa ke semasa*

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥