orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

alhamdulillah :)

assalamualaikum semua :)

alhamdulillah , akhirnya selesai dah janji aku nak belanja Ammar & Azick makan Domino's Pizza :)
cuma Lily je la tak follow sebab dia puasa :'(

aku happy sangat-sangat :D :D :D 

thankyou my guys sebab buat aku happy gila sangat-sangat tadi ! ! ! ~
sayang korang :)

lain kali , 
kalau aku free and korang nak belanja aku ke , aku sentiasa FREE . loll 
free time tu tak sure la . akuu memang free nak pergi tu yang boleh ke tak :'((

Ammar , Azick & Lily *even tak follow*,
you all make my day 


Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥