orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

aku sedar :'o



assalamualaikum 

hai semua selamat petang :)

seronok betul lepak dengan Qila & Ammar :) 
macam-macam kiteorang buat tapi tak lama pun kejap je lepak . 

aku kan bila dengan kawan baik perangai lain macam sikit . 
macam orang tak waras . 
senang cerita 'gila-gila' la ~ 

tapi biasanya aku buat perangai bila perut aku lapar :(
kalau kenyang maybe sopan sikit la . 
hahahaha (pun boley)

pastu sebab kan perangai aku yang tak waras tu ammar warning , 
dia cakap kalau buat perangai tak betul ammar taknak pergi makan . 
aku pun kesian kan qila sebab semua tak breakfast agi so terpaksa jadi budak baik japp . hahaha

masa nak balik tu aku cakap kat qila , 
aku :weh , teruknya aku . sepatutnya depan dia aku kena bersopan sikit . ni tak ,
aku macam dengan kawan baik pulak :o mesti dia malu ada gf macam aku . hoohohoh
qila : rilek la beb. sebab perangai kau tak cover tu la orang suka kau . daripada kau fake cover nanti dia tahu gak . lagi susah . hahaha ! chill !
aku : hahaha , ye la tu =_= bukan lelaki suka perempuan lemah lembut , comel , ayu bla bla ?
qila : no lah ! jadi diri kau je :) 
aku : tapi aku rasa sangat annoying ! harh 
qila : hahahahah !

I'm being myself with the people who love me . who treat me well like I will die tomorrow .
who accept who I am . who never make me down . when I'm close and friendly with them . 
so , 
describe me : freak , annoying , bored , crazy , emo , ego , shy , act like dumbass & childness . wakakakakaka

Laughter and tears are both responses to frustration and exhaustion. I myself prefer to laugh, since there is less cleaning up to do afterward.Kurt Vonnegut 

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥