orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Tak bersyukur ke ?



assalamualaikum ....

malas nak mukadimah -_-

" saya nak hidung dia . waahhh , mancung kan :) saya nak pipi dia . bila dia senyum naik pipi dia. saya nak dahi dia . dahi dia luas . saya nak mata dia . mata dia besar . saya nak kening dia . kening dia terbentuk . saya nak warna kulit dia . warna kulit dia putihhh ! WOAHHHHHHHH "

orang macam ni serius tak bersyukur langsung dengan kurniaan Allah swt ;')
aku ni malas nak komen pape sebab aku sedar siapa aku.
aku hanya mampu " bosan ahh asyik cakap pasal kecantikan yang tak abadi ni "

beautiful is subjective
pastu ada pulak yang suka cakap macam ni buat aku terasa macam hodoh sangat ke orang macam ni ?

me : cantiknya dia . woah
somebody : eh no la . kulit dia banyak jerawat *buat muka disgusting * . kalau kulit dia BERSIH mesti cantik .
me : hmmmmm

*terasa SANGAT-SANGAT wei*

kulit berjerawat pun hina eh ? kalau ada parut pun low profile eh ? tak layak dikategorikan sebagai cantik juga ?
cantik bukan kerana
kulit putih
mata besar
hidung mancung
kening perfect
bibir seksi
muka bersih

tapi hati . terpulanglah kalau muka tak bersih pun aku nampak cantik je . ada ke takde something kat muka dia bukan ukuran kecantikan tu .

belum kena memang senang cakap . dah kena dah rasa nanti baru tahu betapa sakitnya hati bila orang sekeliling membincangkan tentang kecantikan ;') hahahaha

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥