orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

sikap pemandu di jalan raya



assalamualaikum 

tadi masa dalam perjalanan nak ambil mama kat tempat kerja , 
jalan jam gila. ye la waktu puncak kan 
lepas tu ada satu kereta bmw ni nak potong kereta ayah aku , then ayah aku slow kan kereta . then kereta bmw tu tak tahu la apa poyo sangat sampai macam nak langgar kereta ayah aku . bila ayah aku dah bagi lalu dia pandang pandang tak puas hati pulak. 

pastu ayah aku bawa kereta bagi bersebelahan dengan bmw poyo tu nak tengok siapa pemandu and kenapa poyo sangat.
korang tahu apa pemandu dia buat ?
dia buat 'fuck' kat ayah aku. 
pastu terus pecut bmw dia. eleh cuak letuw kan =_=
dah la pandang-pandang . 
pergh menyirap darah aku tengok . 
dah la botak :p 

eh , kau setakat bawa bmw tak heran la .
yang kau sampai nak langgar kereta orang kenapa ? 
tak habis belajar memandu ke ?
orang lain pun nak rushing tade la macam kau . orang dah bagi laluan kenapa nak pandang-pandang lepas tu buat fuck bagai. 
agaknya dah bagus sangat le tu. 
hah ? 
fuck on you back la man . 



Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥