orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Oh my Iphone pecah :o

assalamualaikum .

jyeah ! ada satu perkara yang ' sangat sangat sangat sangat ' gembira telah terjadi !

nak tahu ? 
mesti lah nak kan . 
okay okay . 


nah :)
dah taknampak apple nyeeee 
hahahaha , ni  ha , happy gila :'/////////////////
kamera depan aku rosak.
nasib baik skrin belakang je retak. depan so far okay. 
tapi dah tak comel cam dulu dahhhhhhhhhhh :<

I can not blame Ati 100% walaupun ni dia yang buat. hermmm .
yeah . bad luck gila aku harini :)

untuk mengelakkan ayah dapat tahu , aku pakaikan case. huhu .
kalau tahu gak taktahu la apa nak cakap kat ayah. 

rasa cam nak tukar phone baru je. tapi ... hahaha money problem lews =_=

aku ada baca satu blog ni. blogger tu punya phone pun macam aku. tapi dia depan je kot.
nak repair screen cracked je dah rm 490. pergh pergh pergh ~
tu baru skrin punya price. how about camera ? hell yeah .
Now , I am suffer . crying . and dying . 
Happy Ending Foreverrrrr :*


Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥