orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Oh , I see :')



assalamualaikum =)

guys , esok wa dah trial ni. doakan untuk wa eh :D terima kasih tau . semoga hidup dirahmati Allah swt . Wish me luck ! hehehehe , takut :3
jap lagi wa ada exam kat tempat tusyen . hmm hmm tawakal banyak-banyak :') wa dah la tak prepare pape :( haish :/

My phone ... sunyi . 
No call , no text , no sound , no vibration . I think my phone is useless thing I keep 

My Fb notification ... ada .
tapi bukan dari orang yang aku tunggu. entah benda mengarut je -_-

Fb online chat .... 
dia takde :') wuyeahh ...! aku online je . orang dah takde aku offline. 

Twitter ...
jangan harap nak wujud dia kat situ. I am so happy sebab ada je orang mention even mengarut-ngarut sembang kekadang. 
Arif lak rajin dm aku. dia panggil aku " Syiera The Witch " eja nama aku pun salah . hahaha

Apa lagi medium laman sosial atau kemudahan yang aku guna untuk berhubung dengan dia ? 
semua sekarang ni macam dah takde FUNCTION !

Now, aku dah berkira-kira nak deactive fb . Idk why.
That he's the reason why :'/ 
bila aku on dia takde kan lagi sakit hati aku. lagi terseksa jiwa aku . *pergh ayat*

Dia macam tak rasa apa yang aku rasa. ke aku yang emo lebih ? 
hahaha rilek ah perempuan memang macam tu :'/ hergh . 

aku memang sengaja mengelak jumpa dia kat sekolah. haha lawak doe macam orang tak mature. *malu malu !*
tapi lagi bagus kan dari aku tetiba menangis nampak dia japgi. hahaha
tapi memang aku tak boleh nak nangis pun. macam orang hilang akal je kejap-kejap nangis. aku dah penat,

azmin kata kalau orang macam tu maknanya dah bosan . . . erk ?
k bagus lah . I am happy to hear that If you are really really think our relationship is a bored bored relationship and useless :') yeah I am so freaking happy :')))

I am so so so love you. 
You are very mean to me.
Everything I do just remembered me to you.
How are you there. Feeling good or not. 
But you ? I wish you not thinking about me like I am really care about you.
Everyday I will always spy you . How are you. You there or not. 
It is a stupid damn shit fooled thing I do . 
Shame on me .

Apa yang aku harapkan tak selalu jadi. so aku tengah belajar terima takdir. 
Sesungguhnya Allah swt dah aturkan benda yang baik punya untuk aku :') haha
Kalau dia jodoh aku, aku akan tetap berusaha walau sakit hati, pedih ah semua. 
Kalau betul apa yang aku buat, Allah swt mesti senangkan urusan aku.
Kalau susah tu, mungkin tu ujian untuk aku jadi lebih tabah. 
hey, benda ni baru sikit tau . banyak lagi benda yang lagi besar yang aku kena hadapi soon !
caiyok syeira -mirul selalu bagi semangat kat aku camni- 
thankyou :)

No apologies, He'll never see you cry, Pretend he doesn't know, That he's the reason why, You're drowning, you're drowning, you're drowning

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥