orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Mathematic will kill me !!!


seram dok ? hahahahah aku pun seram . 


assalamualaikum :)

ada lah dalam sejam lagi, aku akan mengambil exam math di tempat tusyen . oh god ! This is freaking AWESOME ! 
hmmmmm .
Pastu esok pulak trial math kat sekolah. what a mess :< 

pasal paper exam yang dah lepas 'bm, sej, bi and geo' memang aku taknak komen pape. 
aku cuma yakin dengan apa yang aku jawab. kalau keluar result dapat 'c-d-e' tu memang salah aku la :')
now aku memang tak boleh nak dapatkan semua A's secara drastik . tapi aku target nak A & B je. c-d-e taknak -_- sebab kalau dapat gred tu nanti cikgu buat kelas tambahan le , kena belajar kat luar le =_= 
so , I must work hard !!!!!!!!!!!!

Just pray that I can do my best :') yes I can I can lews ! 

I need to wake up from my sleep and get prepare for my pmr. It is just around the corner '4 months' lagi . bukan lama pun. pejam celik bak kata orang . 4 MONTHs je lagi aku kena berusaha ambil buku baca buat latihan bersengkang mata nak study. 4 bulan je . sekejap je. lepastu aku dah boleh honeymoon. takpayah fikir pape tunggu result keluar je. pastu form 4 mama kasi berlibur. hahahaha okay sangat la tu. 
So, nak sedih dalam masa 4 bulan ni ke , nak sedih lepas 4 bulan ? 
kalau sedih lepas 4 bulan nanti jadi cam time upsr dulu. pergh sedih . .  takmoo :'///

goodluck syeira, 
caiyok syeira,
come on syeira,
wake up syeira,
fighting syeira,
do the best syeira,
nothing impossible syeira,
you can syeira, 
in sha Allah syeira you can ! 
Yeah ....



Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥