orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

I miss my brotha ...

assalamualaikum :)

morning world ! 
mulakan pagi anda dengan senyuman :D

okay . I don't know why tetiba boleh ter'rindu budak ni :3 heheh
dah lama tak nampak dia sebenarnya . 
dan dah lama tak berborak macam dulu :'(

dulu kan kalau aku ada pape cerita or masalah memang aku selalu story kat dia. haha !
dia memang selalu ada idea :p 
tapi ....
dia taknak jadi brotha aku dah :/ 
tsk tsk tsk :'(

dulu dia selalu baca blog aku , 
so kali ni aku harap sangat mamat tu baca ni ! 

semoga dia sihat selalu ! 
bro , cikgu suruh hantar folio lepas buka sekolah ;')
take care ! 

kbai :)




Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥