orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Hmmm ... Adakah ini ujian ? :')

assalamualaikum :)




hai guys . I've one week left for exam-mid year then HOLIDAYsssss ! Yahooo ~!

Bulan ni (Mei) terlalu banyak berlakunya pembaziran air mata . hahahahahaha 
macam pesta T^T
so, next month ( Jun ) kena berjimat sikit. kalau idok bute le jawab nye. hokhok 
bulan ni juga terlalu banyak ujian  . pergh belum habis bulan Mei =_=

Dah la ujian kat sekolah . eleh sebenarnya mid-year exam tapi aku taktahu apa motif panggil Trial ... adakah ini prank :p lollll
mungkin cikgu nak bagi kiteorang rasa aura pmr tu . ye mungkin la tu. 
pastu ada ujian kat tusyen . ergh tension waaaaaa :'< paper math kat kelas tusyen lagi susah woo dari trial punya math paper .... rasa cam nak kunyah je kertas tu ! geram ! :< (perasaan syoks sendiri)
tapi aku tawakkal je semoga jawapan aku tu tak merapu hingga boleh gagal dan mendapat bebelan percuma dari ayah dan mama :D 
Iphone kesayangan aku nak dekat setahun aku pakai pecah and kamera rosak. till now masih tenat takde sape rajin nak bawa pi repair. sobs sobs sobs . . . 
ujian kena tahan telinga sebab ayah tegur bilik aku bersepah . ye ah exam week mana tak sepah. sape je nak jadi makcik cleaner nak kemas . adik aku ? huh ~ jangan cakap lew :(
pastu ujian tengok kawan-kawan aku ..... dorang pun kebocoran mata . sebab tu nangis . hahahaha 
pastu kerisauan aku kat biyy aku si Puyi .... demam nak dekat one week pastu muntah sampai tak boleh nak ambil exam :( aku rasa macam useless doe kat dorang :( aku kelas lain :( semua benda aku lambat dapat tahu :( aku risau , sedih , semua aku rasa. nak jaga dia time waktu sekolah pun rasa bersalah :( nanti budak kelas aku cakap aku ponteng :( hmmmmmm aku harap bestie aku yang lain tak cakap aku ni lupa dorang ahh , tak care ahh whatever :( aku sayang korang semua k. 
then .... aku pun tengah patah hati.  



they : . . . . 
" stay strong " , " forget him, syeira ! " , " jangan terlalu mengharap . cool je " , " mungkin dia ada masalah ? " , " serius ? kuat nya kau ! " , " ehh dah la ... jangan nangis " , " kau kenapa ? " , aku bukan kenal kau sehari dua. dah la wei jangan ceni " , " kalau dia sayang kau dia akan berusaha nak contact kau " , kau fokus exam ni je ! okay sayang ? " , " syeira saya tahu awak kuat " , syeira aku nak kau senyum tau ! takmoo nangis "



Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥