orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Hari Anugerah Kecemerlangan 2012 :)

assalamualaikum semua :)

alhamdulillah selesai sudah majlis kat sekolah tadi :)
teruja sangat nak pergi pagi tadi padahal dapat satu anugerah je. Lolll 

Ni kali pertama aku dapat naik pentas amik anugerah kecemerlangan. Dulu masa form 1 & 2 naik pentas pun sebab koir :') haaaaaa ~ rindu koir ! 

nak ucapkan tahniah pada kawan-kawan yang dapat anugerah tadi :) 

ni gambar sepanjang majlis anugerah tadi. 
actually ada lagi. tapi dalam kamera ayu and zieda. so kena tunggu dorang upload , nanti aku update kat sini. (kalau ingat) hehehehee


ni le yang aku dapat :)


Happy day with my friends :) cuba cari mana satu aku :p 
Ayu , Joe , Aku , (hahaha) -belakang-
Zieda & Auni -depan-


ni abang-abang bboy yang paling aku minat . hahahahaha ! segan gila time ni :3
-abang Haris & abang Shafiq-


pretty Zieda, Cute Lokman & Goodguy Joe :D !
okay ni last photo yang ada dalam phone aku. yang lain ada dalam kamera zieda & ayu. harap-harap orang cepat-cepat uplod nanti :)

Labels: , , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥