orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Get your own life la copy pasta =_=


assalamualaikum .

hmmm , 
sakit betul hati aku dengan copy pasta ni. 
macam takde life je semua nak copy.
semak ah . hmmm 

aku fikir aku kenal dia je malas nak cakap . 
ekceli , dari dulu lagi dia suka copy-copy ni . 
sekarang makin menjadi-jadi pulak. 
nak ikut trend pun takpayah la sampai gila kawan sendiri pun nak tiru . 
nak jadi sot stuff sangat takpayah la sampai kawan sendiri pun nak copy copy .
kau apa kes ? 

kau tak bersyukur ke kau tu dah cukup orang kenal ?
lupa dah eh dulu kau macam mana ?
oh ye la dah ramai peminat , mana nak ingat semua tu. 
dah hot mana nak peduli semua ni. 

cakap macam semua kau tahu. 
kau lupa eh siapa yang cakap kat kau pasal benda yang kau dari taktahu tu jadi tahu ?
mentang-mentang la dah pakai semua branded sekarang ~ 
sakai la =_= 
benci betul aku dengan orang copy paste ni. 

sabar je la . 
hurh
kbai 

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥