orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

dulu sweetkan ... sekarang :'(



assalamualaikum :')

tadi pergi kelas tambahan dengan Qila. lepas tu dari pagi sampai time rehat asyik bercerita je. macam tak jumpa setahun =_= 

aku cerita juga kat dia pasal aku dengan someone special. 
aku cerita dari awal sampai akhir.
dulu aku kawan je dengan special ppl ni 
pastu rapat pastu dia dah admire aku lama since kita form 1 
pastu couple ...

qila tak abis-abis cakap sweet nya sweet nya sweet nya
sweetkan qila kisah silam sebelum aku dengan special ppl ni couple. 
sebab tu la bila da jadi macam ni aku macam dah tak tahu mana dia yang dulu.
sebab tu aku sedih sangat. 
dah rasa lain tau. 

hahaha . 
by the way , thanks qila for be my loyal listener. 
aku harap sangat aku dengan kau akan jadi kawan baik sampai bila-bila . 
kita buddyz takkan terpisah kan qila mcphee :'D

jangan tanya aku dengan dia macam mana. sebab aku sendiri pun taktahu :')
biarlah masa yang menentukan segalanya. aku sayang dia sangat-sangat.
taknak kehilangan dia.
tapi kalau jodoh tak panjang apa boleh buat ,
terima takdir-Nya :')

Labels: , , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥