orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Cuti Cuti Cuti .... sekolah !

assalamualaikum semua :)

alhamdulillah , 
esok dah mula cuti sekolah *pertengahan tahun* 
hari ni last sekolah dan last paper :) by the way tadi paper seni 1 & sivik . memang jawab dalam 20 minit then kroh kroh ~ tidur sampai tak sedar ~ 
tak rasa pape pun nak cuti ni. happy pun tak , teruja pun tak , sedih lagi la tak. aku harap cuti ni dapat la berehat :') penat sangat dah . penat mentelaah pelajaran , penat jawab exam , penat gelak dengan kawan kawan , penat tengok orang yang bermacam ragam dan penat dah layan perasaan sendiri :'D so now, let me be happy me . 

apapun , cuti sekolah ni ada kelas tambahan :'( kenapa la sadlife sangat jadi mangsa PMR ni =_= baik takpayah holiday. bukan seminggu tapi 2 minggu ! errr .....
nak PMR punya pasal , in sha Allah pergi .

korang semua bercuti kat mana ? 
kalau duduk rumah pun tak pe la :) tapi kalau dapat pergi journey sana sini alhamdulillah . . .
so, take care my dear and enjoy your days ! 



Opps , before I go , 
let me wish this to my BESTFRIEND FOREVER
yah ~ I know kiteorang dah tak rapat gila-gila macam masa zaman sekolah rendah  dulu tapi it's okay . I am so glad sebab sekarang ni pun kiteorang masih berkawan . 
aku dah berkawan dengan dia sejak dari darjah 1 . serius dia ni tak sombong dan sangat-sangat ramah. that's why I love her so much . 
masa darjah 1 , dia rajin bawa air teh ke sekolah . my mum kerja shift , so mana sempat nak buatkan air bagai. nak tunggu waktu rehat beli air memang lah tersangat seksa ... so aku selalu minta nak minum air teh buatan mak dia yang sangat-sangat marvelous tu ! setiap hari aku akan minum air yang dia bawa tu ! FACT !  right from the start , kiteorang jadilah kawan baik :') kiteorang sangat sangat gila ! semua benda kiteorang buat sama-sama . banyak kenangan aku dengan dia. dia pernah cakap yang dia nak jadi ninja :') aku still ingat lagi .... hesh , no no ! taknak ungkit :) 
okay aku dah intro kan macam mana aku boleh kenal dengan dia. so that's why aku tak boleh nak gaduh dengan dia. kalau gaduh .... automaticly aku akan nangis :'( :'( :'( 


To my dearest supergirl Nur Fasihah Aiman binti Kamlon ,
I dedicate this for you ,
Happy Birthday to you yang ke 15 tahun :D
I am so happy to be your friend ....
But I miss to be your best friend :')
I wish you always happy and will found your true love , bebeh ! ahaks !
Hidup Ninja ! 

Labels: , , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥